Flexwerk

Flexwerk INCONTO: Overzichtelijk beheer van (tijdelijk) personeel én het bijhorende proces

  • Gehele e-recruitment proces in eigen beheer
  • Alle stappen overzichtelijk en gedocumenteerd in beeld
  • Monitoren en verwerken urenregistratie
  • Ondersteuning door templates en standaard documenten
  • Bijgewerkte uitnutting budget én contract

E-recruitment of online recruitment is in opmars. Het digitaal stroomlijnen van het gehele recruitmentproces – van behoefte tot en met urenregistratie – neemt bij HR medewerkers, mits goed georganiseerd, veel werk uit handen. Tijdswinst en kostenbesparingen zijn hierdoor snel gerealiseerd. Door de introductie van de e-recruitmentmodule INCONTO Flexwerk zet INCONTO een volgende stap in het ondersteunen van organisaties bij hun bedrijfsprocessen met als belangrijkste doel de eindgebruiker de controle over zijn processen teruggeven.

Met de INCONTO Flexwerk module beheert uw organisatie overzichtelijk (tijdelijk) personeel en het bijhorende proces. De gebruiker krijgt grip op het gehele proces: van het in kaart brengen van de behoefte aan een vacante positie tot en met het monitoren en verwerken van de urenregistratie.

Afhankelijk van de ingestelde rechten kan een gebruiker diverse competenties aanmaken, waaruit men eenvoudig een functieprofiel opstelt. Met een druk op de knop verstuurt men dit profiel naar een groep werving- en selectiebureaus en vacaturesites. De vervolgstappen als selectie en contractering worden volgens standaard templates en processen beheerst doorlopen. Met INCONTO Flexwerk blijven deze stappen overzichtelijk én goed gedocumenteerd.

Met het tewerkstellen van de ingehuurde medewerker richt men het urenregistratiegedeelte in. De medewerker boekt de gewerkte uren met bijhorende verantwoording rechtstreeks in INCONTO Flexwerk. Het afdelingshoofd ontvangt deze verantwoording en accordeert deze, waarna er geen onnodige vertragingen bij de betaling van de factuur ontstaan.

Overzichtelijk beheer van (tijdelijk) personeel incl. het bijhorende proces? Dat kan met INCONTO Flexwerk. 

Contractmanagement

Contractmanagement

Contractmanagement naar een hoger niveau? Contractbeheer met Inconto staat voor ’in control’ zijn over uw contracten en gaat verder dan alleen contractadministratie. Naast de contractbeheermodule bieden wij u ook de contractworkflowmodule aan en de mogelijkheid tot het maken van managementrapportages. Met behulp van deze modules tilt u uw contractmanagement naar een hoger niveau.